Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneri instituţionali ai proiectului

Universitatea Politehnică din Bucureşti

 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti (UPB) este o instituţie de învăţământ superior tehnic prestigioasă, cu îndelungată tradiţie şi cu o poziţie importantă în sistemul de învăţământ superior din România.

UPB se bucură de o reală recunoaştere naţională şi internaţională, urmare a preocupărilor şi rezultatelor relevante din educaţie, cercetare ştiinţifică, dezvoltare şi inovare. 

UPB realizează  programe de studii universitare de licenţă/4 ani, de masterat/1.5-2 ani şi de doctorat, proiecte de cercetare – dezvoltare – inovare valoroase cu finanţare din programe naţionale sau internaţionale, publicarea de tratate, brevete de invenţie şi de lucrări ştiinţifice în reviste cotate. UPB are acorduri de cooperare internaţională cu peste 140 de universităţi, institute şi companii din 35 de ţări şi este membră a unor organizaţii academice internaţionale de înalt prestigiu – EUA, IAU, CESAER etc.

 Pentru mai multe detalii, accesaţi www.pub.ro

Colaboratori activi

Academia de Studii Economice din Bucureşti

"Academia de Studii Economice din Bucureşti este şi doreste să rămâna cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ economic superior şi de adminisţratie publică din România şi să se califice printre primele universităţi din Europa"

Universitatea din Bucureşti

Universitatea din Bucureşti este una din cele mai importante instituţii de învăţământ superior din România. În cei 147 de ani de existenţă, ea a ajuns să aibă un solid prestigiu naţional şi internaţional.

Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca

Universitatea Babeş-Bolyai este o instituţie de învăţământ superior, de stat, a cărei misiune este să promoveze şi să susţină­ în comunitatea locală, regională, naţională şi internaţională dezvoltarea unor componente culturale specifice.

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" este o universitate care are propriul său caracter. Are acea mândrie care o face diferită: sobră, dar inventivă, solidă, dar şi pregătită oricând să facă faţă provocărilor.

Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti

UTCB este o universitate de stat, acreditată, cu tradiţie de peste 120 de ani în învăţământul tehnic românesc şi cu o foarte bună recunoaştere naţională şi internaţională.

Universitatea Româno-Americană din Bucureşti

Universitatea Româno-Americană a fost înființată în anul 1991, având drept scop promovarea valorilor educaționale ale învățământului superior american pe fondul bogatelor tradiții ale învățământului românesc

Institutul Naţional de Statistică

Statistica oficială în România se desfăşoară prin serviciile de statistică oficială şi este organizată şi coordonată de Institutul Naţional de Statistică, organ de specialitate al administraţiei publice centrale

Calendar evenimente

iunie 2019
LMaMiJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Inscriere newsletter